Запознайте се с мисията, целите и дейностите на Vision Systems

Кои сме ние?

“Вижън Системс” ЕООД е компания с над 15-годишен опит в предлагането на IT решения, продукти и технологии за оптималната работа на вашите системи. От създаването си – през 2007 г., до днес успяхме да установим трайно сътрудничество с водещи производители на софтуерни и хардуерни продукти, както и да включим в портфолиото си от клиенти редица бизнеси в различни отрасли.

Какви са нашите мисия и цели?

Мисията на Vision Systems е да предложи комплексен набор от услуги и продукти в помощ на бизнеса. Цялостната си дейност основаваме на семпла философия, състояща се от качество, иновации и надеждност. Вярваме, че правилният път в реализирането ѝ е установяване на коректни отношения с нашите бизнес клиенти. В реализацията на всеки един наш проект си поставяме високи върхове и работим целенасочено към изпълнението им.

В какви услуги e фокусирана дейността ни?

  • Тясно специализирани сме във внедряването на бизнес софтуери, доставката на хардуерни продукти и предлагането на IT решения за нуждите на малкия и среден бизнес.

  • Предлагаме услуги в реализирането на технологични концепции, професионална поддръжка и оптимизация на процесите за широк спектър от бизнес сегменти, с които осигуряваме ефективения им растеж.

  • Екипът ни изпълнява проекти, свързани с проектиране, изграждане и поддръжка на системи за сигурност като видеонаблюдение, алармени и пожароизвестителни системи, системи за контрол на достъпа, структурно окабеляване и други, с които гарантираме сигурност на бизнеса.

  • Vision Systems предлага услуги по изграждане на корпоративни уебсайтове, графичен дизайн и дигитален маркетинг за успешното представяне на бизнеса и в изпълнение на целите му за развитие.

Имаш нужда от някоя от предлаганите продукти и/или услуги?

ВЗЕМИ ОФЕРТА
ВЗЕМИ ОФЕРТА