История

Вижън Системс ЕООД е компания предлагаща компютри, компютърни технологии и услуги. От основаването си през 2007г. фирмата се превърна в една вертикално интегрирана организация, която залага на семпла философия – качество, иновации и надеждност. Ние вярваме, че най-прекият път към качественото обслужване е спечеленото доверие на многобройните ни клиенти. Това е и причината да се стремим към константно развитие с всеки проект и да гоним все по-високи върхове.

Мисия

Пазаруването онлайн е огромно удобство, но понякога създава объркване. Ние сме наясно, че Вие търсите качество и достъпност и затова гоним отлични цени и перфектно обслужване на клиенти.

Нашата цел е да създадем среда, подпомагаща лесното и безпроблемно ориентиране, спрямо Вашите нужди. Екипът ни от професионалисти ще се радва да Ви консултира по всякакви технически въпроси както за поръчки и услуги на физически лица, така и за бизнес решения.

Клиенти

Продажбата на продукт или краят на даден проект са едва началото на взаимоотношенията с нашите клиенти. Тази философия, която осъществяваме още със създаването на компанията, поставя клиентите ни по-скоро в позиция на наши партньори. С това целим създаването на една дългосрочна и приятелска връзка. Предлаганите от нас решения и продукти се развиват заедно с развитието на пазара, разширяват своите функционалности и поставят Вас във възможно най-добро положение, спрямо тенденциите.