ds
ds
ds
Нов

Професионални инструменти iFixit Essential Electronics Toolkit V2

IF145-348-2
4900 лв.
Поръчка по телефона
В цената има включен данък на стойност 817 лв.
Професионални инструменти iFixit Essential Electronics Toolkit V2 от IFIXIT се предлага на цена от 49,00 лв..

iFixit Essential Electronics Toolkit V2

Ако сте искали да ремонтирате компютъра си или други електронни устройства около вас, вероятно вече сте срещали iFixit. Компанията не само си е създала име с многото си безплатни наръчници за ремонт на електроника, но и разпространява свои собствени инструменти. Целта на компанията е да насърчи потребителите да ремонтират сами електрониката си чрез своите уроци и продукти. Защото: "Ремонтирането е рециклиране". С помощта на висококачествените инструменти iFixit, електронните устройства от всякакъв вид могат да бъдат ремонтирани и поддържани.
Essential Electronics Toolkit съдържа съществените инструменти за оптимален старт в света на ремонтите на електроника. Смяната на пукнатия дисплей на смартфона е възможна, както и смяна на батерията или пълна ревизия на таблета. Комплектът е подходящ и за трудни домашни ремонти - дръжка на вратата, кухненски уреди или рамки за очила - този инструментариум е ценно допълнение към всяка кутия с инструменти. Кутията с практично магнитно затваряне има оребрена вътрешна част, която може да се използва като сортировъчна подложка за винтове и малки части.

Магнитна стойка за битoве
Извити пинсети
Spudger (антистатична шпатула)
Jimmy - Нож за отварянe
iFixit инструмент за отваряне
Пинсети на iFixit (6 броя)
iFixit сифон
Кутия за инструменти с практично магнитно затваряне
Bits: Phillips: 000, 00, 0, 1 / Pentalobe: P2, P5 / Slot: 1, 2.5, 4 mm / Torx: TR6, TR8, TR10 / SIM eject / Tri-Point - Y000

Коментар и оценка за продукта

Добави коментар

Подобни продукти

ds