Нов

Професионални инструменти iFixit Essential Electronics Toolkit V2

IF145-348-2IFIXIT
5300 лв.
Поръчка по телефона
В цената има включен данък на стойност 883 лв..
Изпрати запитване Добави в любими
Сравни

iFixit Essential Electronics Toolkit V2

Ако сте искали да ремонтирате компютъра си или други електронни устройства около вас, вероятно вече сте срещали iFixit. Компанията не само си е създала име с многото си безплатни наръчници за ремонт на електроника, но и разпространява свои собствени инструменти. Целта на компанията е да насърчи потребителите да ремонтират сами електрониката си чрез своите уроци и продукти. Защото: "Ремонтирането е рециклиране". С помощта на висококачествените инструменти iFixit, електронните устройства от всякакъв вид могат да бъдат ремонтирани и поддържани.
Essential Electronics Toolkit съдържа съществените инструменти за оптимален старт в света на ремонтите на електроника. Смяната на пукнатия дисплей на смартфона е възможна, както и смяна на батерията или пълна ревизия на таблета. Комплектът е подходящ и за трудни домашни ремонти - дръжка на вратата, кухненски уреди или рамки за очила - този инструментариум е ценно допълнение към всяка кутия с инструменти. Кутията с практично магнитно затваряне има оребрена вътрешна част, която може да се използва като сортировъчна подложка за винтове и малки части.

Магнитна стойка за битoве
Извити пинсети
Spudger (антистатична шпатула)
Jimmy - Нож за отварянe
iFixit инструмент за отваряне
Пинсети на iFixit (6 броя)
iFixit сифон
Кутия за инструменти с практично магнитно затваряне
Bits: Phillips: 000, 00, 0, 1 / Pentalobe: P2, P5 / Slot: 1, 2.5, 4 mm / Torx: TR6, TR8, TR10 / SIM eject / Tri-Point - Y000

Отзиви за продукта

Добави коментар