Цените на всички стоки във visionsystems.bg са в лева с включен ДДС. Вашата покупка можете да заплатите в брой, с карта или чрез банков превод. Възможна е покупка на кредит, с натрупани бонус точки или промо кодове за отстъпка.


НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:


С карта през Интернет.

Visionsystems.bg приема плащания чрез банкови карти с брандове на БОРИКА, VISA, MasterCard и Maestro. Плащанията през Интернет във visionsystems.bg са сигурни. Допълнително visionsystems.bg поддържа 3-D Secure код защитата на картите Visa и MasterCard, ако Вашата карта има такава.

* 3-D Secure кодът се получава чрез SMS на предварително зададеният в банката от Вас мобилен номер.

* При плащане с карта моля, внимавайте за правилното въвеждане на типа и номера на картата, срокът на валидност и името на картодържателя точно както е изписано на картата.


С карта при получаването на стоките на Ваш адрес в страната или в магазините на Вижън Системс.

Не всички градове в страната поддържат тази опция. За допълнителна информация можете да се свържете с нас на имейл: e-shop@visionsystems.bg или на телефон: 02/ 826 86 92


В брой при получаването им на посочения от Вас адрес.

Дължимата сума се заплаща на куриера, извършил доставката. Имате възможност да прегледате стоката преди да платите.


В брой при получаването им в магазин на Вижън Системс.

Локация на наш магазин или телефон за връзка с нас можете да намерите в страницата КОНТАКТИ. 


С банков превод.

По сметка, посочена в поръчката или в проформа фактурата. В основанието за плащане посочете номера на Вашата поръчка.


Плащане с бонус точки.

Можете да заплатите до 90% от общата цена на поръчката с натрупаните от Вас бонус точки. За да разберете повече относно условията на нашите бонус точки, моля проверете страницата с често задавани въпроси.


Плащане с промоционален код.

Нашите лоялни клиенти получават промоционални кодове. С тях можете да намалите стойността на Вашата поръчка до 90% и да се възползвате от преференциалните си условия.

* Можете да използвате само един код за отстъпка за всяка своя поръчка. Препоръчваме Ви, ако използвате процентни кодове, да ги употребите за по-високи поръчки, защото така ще спестите повече пари.

* Кодовете могат да бъдат използвани за няколко продукта, ако са на една поръчка. Те ще свалят от общата цена на Вашата количка, а не само от избрани артикули.

 


При въпроси, можете да се свържете с нашия търговски отдел на имейл: e-shop@visionsystems.bg или на телефон: 02/ 826 86 92