Нов

Суич EDIMAX ES-3305P V3, 5 портов, 10/100 Mbps

EDIM-ES-3305PEDIMAX
1800 лв.
Поръчка по телефона
В цената има включен данък на стойност 300 лв..
Изпрати запитване Добави в любими
Сравни

EDIMAX ES-3305P V3 e 10/100 Mbps неуправляем мрежов суич, проектиран да подобри представянето на домашната и офис мрежа. Той е компактен, с модерен дизайн и предлага страхотно представяне и висока ефективност, използвайки специална технология за по бързото и сигурно предаване на данни. Идеален за изграждане на сигурна локална връзка у дома и за малкия и среден бизнес.

EDIMAX ES-3305P V3 е изгодно решение за разширяване на съществуващата компютърна мрежа, готово да срещне изискванията на динамичния мултимедиен трансфер, видео стрийминг и онлайн гейминг. Лесният за инсталиране Plug-and-play дизайн улеснява потребителя при включването към суича на устройства като домашен или офис компютър, външен мрежов диск или принт-сървър без необходимост от допълнителни ръчни настройки. 


Създаден за лесно разширяване на домашната или офис мрежа с възможност за настолен или стенен монтаж за по-голяма гъвкавост и удобство. Неговият компактен размер пасва на обстановката във всеки дом или офис и спомага за запазването на работното бюро свободно и просторно.


Edimax 5-Port Fast Ethernet Desktop Switch ES-3305P_V3_compact-size_wall-mount

Спецификации

 • Общ брой портове
  5 x RJ-45
 • Захранване
  DC 5V 0.6A
 • MAC адреси
  1K
 • Размери (Ш, Д, В), mm
  88 × 88 × 25

Отзиви за продукта

Добави коментар