0 артикула

Категории с падащо меню

За нас

История                                                                                    

 

Вижън Системс ЕООД е компания предлагаща компютри, компютърни технологии и улуги. От основаването си през  2007г. фирмата се превърна в една вертикално интегрирана организация, която залага на семпла философия – качество, иновации и надеждност.  Ние вярваме, че най-прекия път към доброто обслужване е спечеленото доверие на многобройните ни клиенти.

   

Клиенти

 

Взаимоотношенията с нашите клиенти не завършват с продажбата на продукт или със завършване на даден проект, а тепърва започват с него. Тази философия, която осъществяваме още със създаването на компанията, поставя клиентите ни по-скоро в позиция на наши партньори. Предлаганите от нас решения и продукти се развиват заедно с развитието на компаниите, разширяват своите функционалности, заедно с разширяването на техния бизнес и в крайна сметка ние се развиваме заедно с нашите клиенти и те се развиват заедно с нас.

 

Мисия

Ние се целим да постигнем най-доброто обслужане на клиенти, отлични цени и бързи доставки.Така също ние отделяме много време, за да Ви предложим най-добрите оферти. Така Вие, нашите клиенти, може да се възползвате от най-доброто на пазара.